REKLAMI GEÇ

Tavas MYO’nun aşçı öğrencileri

Tavas MYO’nun aşçı öğrencileri

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, ulusal ve uluslararası yarışmalardan madalya ve kupayla döndü. Rektör Bağ, başarılarından dolayı Tavas ekibini kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2016 Perşembe, 12:05

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri ödüllerle döndü. Öğr. Gör. Nusret Ercan Şenlikci gözetiminde İzmir Şefleri Ulusal Yemek Yarışması’na katılan Tavas ekibi, 15 üniversitenin yarıştığı “En İyi Üniversiteler” kategorisinde birinciliği elde etti. Bu kategoride başarıyı göğüsleyen Şeref Aydın, Cenk Hasbay ve Hüseyin Cem Karahan altın madalya ve kupanın sahibi oldu. Kuzu kategorisinde yarışan Sevda Polat ise ikinci oldu ve gümüş madalya aldı.

ULUSLARARASI BAŞARI
Aşçılık Programı öğrencileri, geçen ay Ukrayna’da yapılan Uluslararası Ukrayna Best Cook Fest ve Uluslararası Ukrainian Culinary Cup yemek yarışmalarından başarılı sonuçlarla dönmüştü. Adem Sarı, “Balık, Et” ile “Şefler ve Ustalar” kategorilerinde 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanırken, “Şefler ve Ustalar” kategorisinde Oğuzhan Sevinç gümüş madalya, İsmail Kırtıklı ise bronz madalya almıştı.

REKTÖR BAĞ TEBRİK ETTİ
Yurtiçinde ve yurtdışında katıldıkları yarışmalardan başarı ile dönen Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Öğr. Gör. Nusret Ercan Şenlikci ve öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret etti. Rektör Bağ, güzel sonuçlardan dolayı Tavas ekibini kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı