REKLAMI GEÇ

Denizli Ticaret Lisesi’nin tüm mezunları kahvaltıda buluşuyor

Denizli Ticaret Lisesi’nin tüm mezunları kahvaltıda buluşuyor

Denizli Ticaret Lisesi’nin 1961 yılından bu yana mezun olmuş isimleri ve efsane eğitimcileri kahvaltıda buluşturuyor. PAKDOS Denizli Kurucu Başkanı işadamı İbrahim Yıldız’ın fikir babası olduğu etkinlik 19 Nisan Pazar Günü Modal Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2015 Pazartesi, 13:02

Denizli Ticaret Lisesi deyince akla gelen ilk isim 26 yıl boyunca DTL’de görev yapan efsane müdür Zeki Demirtaş’tır. Ancak 1961 yılından bu yana eğitim öğretim veren Denizli Ticaret Lisesi’nin mezunları arasında da Demirtaş kadar ünlü isimler var.

AK PARTİ-CHP VE MHP’Yİ BULUŞTURDU
Denizli Ticaret Lisesi, mezunları açısında bir araya gelmez denilecek siyasi görüşleri de aynı çatı altında birleştiren ender kurumlardan biri. Keza Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, CHP Denizli 3. Sıra Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca ve MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Cafer Birtürk, Denizli Ticaret Lisesi Mezunu. Aylrıca Denizli Gazetesi ve DRT Televizyonunun patroniçesi Semra Akça, Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz da DTL mezunu. Denizli Ticaret Lisesi mezunları arasında bir dönem Türk sinemasına damgasını vurmuş Bulut Aras da var.

O FİKİR NASIL ÇIKTI?
DTL’nin kent tarafından yakından bilinen bir başka önemli ismi de İbrahim Yıldız. PAKDOS kurucu başkanı ve AKUT üyesi İbrahim Yıdız, kendisi gibi Denizli Ticaret Lisesi mezunu arkadaşları konuşurken bir proje ortaya attı; DTL mezunları ile okulda görev yapmış eğitimcileri bir araya getirmek. Kolları sıvayan ekip, geliri PAKDOS ve AKUT’a kalacak bir kahvaltı organize etmeye karar verdi.

ONLAR DA GELİYOR!
Efsane müdür Zeki Demirtaş başta olmak üzere okulun yine onun kadar efsane olmasa da nam yapmış emekli eğitimcilerini bulan DTL mezunları kahvaltı fikrini o isimlerle de paylaştı. Demirtaş ve emekli eğitimciler projeye destek sözü verdi. Hatta mezunları bu etkinliğe davet etmek için bir de video görüntüsü çektiren efsane müdür Demirtaş, tüm mezunları bu kahvaltıda bir araya gelmeye çağırdı.

İŞTE PROGRAM
Her yaş ve dönemden Denizli Ticaret Lisesi mezunlarını bir araya getirecek kahvaltı 19 Nisan 2015 Pazar günü sabahı Modal Düğün Salonu’nda yapılacak. Ankara Asfaltı 5, kilometrede bulunan salondaki etkinlik 10.00-14.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlikte açılış konuşmasını da efsane müdür Zeki Demirtaş yapacak. UNESCO’nun yaşayan kültür mirası olarak gösterdiği sanatçı Hayri Dev’in de konser vereceği kahvaltıda geçmişten bugüne kadar çekilmiş Denizli Ticaret Lisesi binası, öğrenci ve öğretmenlerin fotoğraflarından oluşan bir sunum da yapılacak. Projenin fikir babası İbrahim Yıldız DTL mezunlarının kahvaltı ile ilgili önerilerini ve rezervasyon taleplerini 0 258 264 40 72 numaralı telefondan kendilerine iletebileceklerini belirtti.

Yorumlar

Hüseyin şaşmaz uzun   -  Bağlantı 3 Aralık 2020, 00:36

Allah’ın Rahmeti senin üzerine olsun hocam.
Nasılsınız. size bir telefon edip hal hatır sormak isterim ama telefonunuzu bilmiyorum.
Zamanında siz benim velimdiniz. Karşılıksız yaptığınız iyiliğin karşılığı olarak şu bilgileri vermek isterim.
KAİDELERLE SAĞLAMA.
Hesap yaparken matamatiksel işlem yaparken doğrumu yanlışmı diye nasıl sağlama yapıyorsan fikirleri de kaidelerle sağlamasını yapacaksın.

Saygı ve selamlar…
+31628832683 iletişim. Sizin zamanınızda Hüseyin uzun idim Sonra şaşmaz oldum (Teferrutları sonra konuşuruz)

Yıldırım AYDIN   -  Bağlantı 14 Nisan 2015, 14:32

Sayın müdürüm Zeki Demirtaş’ın hürmetle ellerinden öperim.

M.Rıdvan Kavaklıoğlu   -  Bağlantı 13 Nisan 2015, 21:37

Yayınlarınızla, Denizli’li olarak gurur duyuyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı