REKLAMI GEÇ

Denizli’de eğitim öğretim yılına hazırlık toplantısı

Denizli’de eğitim öğretim yılına hazırlık toplantısı

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2014-2015 eğitik-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala, ilçe milli eğitim müdürleriyle hazırlıkların gözden geçirildiği bir toplantı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2014 Cumartesi, 10:09

Tüm ilçe milli eğitim müdürlerinin katıldığı eğitim öğretim yılına hazırlık toplantısı, İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nde yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitimle ilgili bilgileri sürekli günellemelerini ve bunları istenildiğinde hemen sunabilecek hazırlıkları yapmalarını istedi.

Okulları zaman zaman ziyaret ettiğini belirten Oğuz, “Bazı ufak tefek aksaklıkların ivedilikle çözüldüğünü görüyorum. 8 Eylül’de uyum eğitimi için, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarına yeni başlayacaklar okullarda olacak. Sizlerden istirhamım sizlerinde ilçenizdeki okulları gezerek durumlarını incelemeniz ve eğitim öğretime hazır hale gelmesini sağlamanızdır. Miadı dolmuş sıraları değiştirelim, bu konuda sizlere yardımcı olacağız. Asıl azami gayret göstereceğimiz konu çocuklarımızın başarısı nasıl arttırılır, öğretmen, veli, işbirliği nasıl tesis edilir. Bu konularda okullara rehberlik etmeniz gerekiyor” dedi.

TEOG sonucuna göre kayıtların başladığını anımsatan Oğuz okullarda boş kontenjan kalmaması uyarısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı