REKLAMI GEÇ

Okullarda tatile devam

Okullarda tatile devam

Denizli’de 2 ilçe hariç bütün ilçelerin ilk ve orta dereceli okullarında kar ve buzlanma tatili, bir gün daha uzatıldı. Bu ilçelerde hamile ve engelliler de idari izinli sayılacak!

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2015 Perşembe, 14:40

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, kar sonrası görülen buzlanmanın ulaşımda yarattığı sıkıntı nedeniyle ilçe bazında değerlendirmeler yapıldığını ve bu nedenle kar ve buzlanma tatilinin uzatılmasına  karar verildiğini açıkladı.

Buna göre ilk olarak merkez ilçeler Pamukkale ve Merkezefendi’nin yanı sıra Acıpayam, Baklan, Bekilli, Buldan, Bozkurt, Çal, Çameli, Çivril, Honaz, Güney, Kale, Tavas ve Serinhisar’da anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde 9 Ocak Cuma gününün de tatil ilan edildiği bildirildi.

Babadağ ve Çardak Kaymakamlıkları dün aldıkları kararla 9 Ocak Cuma gününü de tatil etmişti.  Dün alınan bu kararlarla birlikte yarın ilk ve orta dereceli okullarda tatil ilan eden ilçe sayısı 17’ye ulaştı.

Sarayköy ve Beyağaç’ta ise eğitim öğretime devam dilecek.

ENGELLİ VE HAMİLE PERSONELE DE TATİL
Denizli Valiliği kar ve buzlanma nedeniyle eğitim öğretime ara verilen ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm engelli ve hamile personelin de 9 Ocak Cuma günü idari izinli sayılacağını duyurdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı