REKLAMI GEÇ

Zümre başkanları toplandı

Zümre başkanları toplandı

Eğitim kurumlarında kalitenin arttırılması, eğitim alanında yeni yönelimler ile eğitimde kullanılan ölçme-değerlendirme tekniklerinin ele alındığı zümre başkanları toplantısı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2015 Çarşamba, 10:25

Denizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Şener Bayram, Okul Müdürü Şenol Çağlayan, öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, okullarda başarının artırılması, müfredatın takibi ve ortak sınavlarda aynı başarıyı yakalayabilmek için birliktelik gerektiğini vurguladı.

Zümre başkanlarından belirli bir konuda değil, eğitim-öğretimi bütünüyle ele almalarını isteyen Oğuz, “Genç eğitimci arkadaşlarıma, tecrübeli hocalarımızla fikir alışverişinde bulunarak, onların deneyimlerinden faydalanmalarını tavsiye ediyorum. Denizli Milli Eğitimi olarak fiziki ve başarı anlamında okul öncesi eğitiminden tutun diğer tüm eğitim kademelerinde model bir il haline geldik. Çalışmalarından dolayı tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı