REKLAMI GEÇ

İşadamından Bilim Sanat Merkezi’ne 800 bin lira

İşadamından Bilim Sanat Merkezi’ne 800 bin lira

Hayırsever işadamı Ender Yörükoğlu, 800 bin lira bağışta bulunarak, Servergazi Mahallesi’ndeki Bilim Sanat Merkezi’nin isim hakkını aldı ve annesi Ülker Yörükoğlu’nun adının verilmesini sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2016 Salı, 13:39

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde bulunan Bilim Sanat Merkezi’ne yapılacak bağış için valilikte imza töreni düzenlendi. törene Vali Ahmet Altıparmak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile işadamı Ender Yörükoğlu ve eşi Zeliha Yörükoğlu katıldı.

Hayırsever işadamı Ender Yörükoğlu, eğitime sağladığı 800 bin liralık katkı ile Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde bulunan ve 2008 yılında 1,5 liraya mal olan Bilim Sanat Merkezi’nin isim hakkını aldı.

Hayırsever işadamı Ender Yörükoğlu’nun annesi Ülker Yörükoğlu’nun adının verildiği Bilim Sanat Merkezi’nde, öğrencilerin yetenekleri keşfedilerek, o yetenekleri doğrultusunda sanat eğitiminin de verileceğini belirten Vali Altıparmak, “Bin Denizlili hayırsever işadamlarına teşekkür ederim. Bu protokolün de örnek olmasını isterim. 2 ay içerisinde 6. protokolümüzü imzaladık. En kısa zamanda Denizli’deki derslik sorununu aşacağız” dedi.

İşadamı Ender Yörükoğlu ise, annesi Ülker Yörükoğlu’nun isminin Bilim Sanat Merkezi’nde yaşatmanın gururunu yaşayacaklarını ifade ederek, “Ülkemiz kötü bir dönemden geçiyor. Bu süreci devle-vatandaş el ele vererek daha kısa süreden atlatmamız gerektiğini düşündüm. Bana bu fırsatı veren ve gururu yaşatan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile hayırsever Ender Yörükoğlu, arasında protokol imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı