REKLAMI GEÇ

Ders kitabı satışı için kapınızı çalanlara dikkat

Ders kitabı satışı için kapınızı çalanlara dikkat

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz,bakanlıktan geldiğini söyleyerek, kapıdan kitap satışı yapmak isteyenlere karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2015 Cuma, 17:04

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıkların başladığını, bunu fırsat bilenlerin evlere gidip, “Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geliyoruz. Sattığımız kitaplar ve materyaller, Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce tavsiye edildi’ diyerek, ansiklopedi, kitap ve cd satmak istedikleri bilgileri geldiğini belirtti.

Kapıdan satışolarak değerlendirilen bu konuda dikkatli olunması uyarısında bulunan Oğuz, “Asla ve asla gelen kişilerden bu tarz kaynakları almasınlar. Bütün imkanlarımız okullarımızda var. Geçen yıllarda olduğu gibi Ücretsiz Ders Kitapları bu yılda ders zili çaldığında sıralarda öğrencilerimizi bekliyor.Kapıdan satış olarak gelenleri vatandaşlarımız kabul etmesinler. Aksi durumda mağdur duruma düşebilirler. Maddi açıdan zarara uğrayabilecekleri gibi satın almış oldukları ürünler sakıncalı yayınlar da olabilir” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı