REKLAMI GEÇ

Ders sosyal bilgiler sınıf belediye

Ders sosyal bilgiler sınıf belediye

Hacı İbrahim Demireren İlköğretim Okulu 4/B Sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersini Denizli Belediyesi’nde yaptı. Öğrenciler, ders konusu olan İnsan ve Yönetim Ünitesi’ni Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan’a sorarak öğrendi.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2012 Pazartesi, 12:12

Öğretmeni Ümmühan Musan ve Sınıf annesi Meryem Uçkur önderliğinde Denizli Belediyesi’ne gelen 4/B sınıfı öğrencileri, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan’ı soru yağmuruna tuttu.

Başkan Yardımcısı Gökoğlan, küçük misafirlerini odasına alarak her soruyu cevaplandırdı. Minikler, bir yandan soru sordu bir yandan da büyük bir dikkatle defterlerine cevapları not aldı.

Denizli Belediye Başkanı kimdir, ne iş yapar, belediye hangi birimlerden oluşur, her birimin görevi nelerdir, belediyenin gelir ve giderleri nelerdir, belediyenin çocuklara yönelik ne gibi çalışmaları var şeklinde minik öğrencilerin merak ettiği sorulardan bazılarıydı. Öte yandan çocukların çevre konusunda ne kadar duyarlı oldukları sorularıyla ve gözlemleriyle ortaya çıktı.

Başkan Yardımcısı Gökoğlan, Denizli Belediyesi’ndeki tüm çalışmalarda çevre hassasiyetinin göz önüne alındığına dikkat çekerek, belediyenin çevre ve sağlık alanında Türkiye’nin En Çevreci Belediye ve En Sağlıklı ödüllerini kazandığını hatırlattı.

Bu arada başkan yardımcısı Gökoğlan, belediyenin sosyal ve kültürel alandaki tüm aktivitelerinin, kursların, konserlerin, etkinliklerin ücretsiz olduğunu ifade ederek tüm öğrencileri etkinliklere davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı