REKLAMI GEÇ

Ders zili çaldı

Ders zili çaldı

İlk zil çaldı, öğrenciler ders başı yaptı. Uzun yaz tatilinin ardından okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın heyecanını yaşayan öğrenciler 2015-2016 Eğitim Öğretim dönemine merhaba dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2015 Pazartesi, 11:49

Milli Eğitim Haftası nedeniyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. 

egitim-ogretim-yili-ic-1
Vali Şükrü Kocatepe ve yardımcılarının katılmadığı törende, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, müdür yardımcıları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

egitim-ogretim-yili-ic
Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenginin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tamamlandı. Eğitim öğretim döneminin başlamasıyla ilgili törenler, Osman Aydınlı İlkokulu’nda devam etti.

egitim-ogretim-yili-ic-4

OKULLARDA İLK DERS HEYECANI
Denizli’de 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda 748 eğitim kurumunda, 181 bin 918 öğrenci ve 13 bin 500 öğretmen ders başı yaptı. Okula yeni başlayan miniklerin, okulla tanışmanın ve yeni arkadaşlar edinmenin heyecanını yaşarken, velilerde de en az onlar kadar heyecanlıydı.

egitim-ogretim-yili-ic-3
İlk ders zili çalınca, öğrencileri sınıfları doldururken, veliler için de okul bahçesinde heyecanlı bekleyiş başladı.

egitim-ogretim-yili-ic-2

KİTAPLARINI ALAN SINIFLARA KOŞTU
Ortaokul ve liselerde de ilk ders heyecanı ve telaşı vardı. Hürriyet Ortaokulu öğrencileri, okulda yapılan törenin ardından, spor salonuna geçti. Burada kitaplarını alan öğrenciler, uzun bir yaz tatilinin ardından yeniden sınıfları doldurdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı