REKLAMI GEÇ

Dershane öğrencilerine sinema bileti 4 TL!

Dershane öğrencilerine sinema bileti 4 TL!

Beyaz Sahne Sinemaları ile Denizli Dershaneler Derneği’nin imzaladığı protokol ile Denizli Dershaneler Derneği’ne üye 25 dershanenin öğrencileri ve çalışanları, Beyaz Sahne Sinemaları’nda vizyona girecek tüm filmleri 4 TL’ye izleyebilecek.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2010 Salı, 16:03

Kınıklı Pekdemir Alışveriş Merkezi bünyesinde yer alan Beyaz Sahne Sinemaları ile Denizli Dershaneler Derneği, protokole imza attı. Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Kınıklı Pekdemir Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen protokol töreninde konuşan Pekdemir Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Pekdemir, “1 seneden beri Pamukkale Üniversitesi ile işbirliği içindeyiz. Bu işbirliği ile PAÜ öğrencileri ve çalışanlarına yaptığımız indirimli bilet kampanyasını, Denizli Dershaneler Derneği ile yaptığımız protokol ile pekiştirmek istedik. Eğitim ve öğretimde başarılı bir il olan Denizli’ye, bu şekilde de bir katkı sağlamak istedik” dedi. Denizli Dershaneler Derneği Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Denizli’nin, Türkiye’deki 81 il içinde, yerel marketçilik yapılan 4 ilden biri olduğunu hatırlatarak, “Denizli, yerel marketçilik konusunda da öncü bir il. Denizli’ye 31 yıldır hizmet veren Pekdemir Çiftliği ile yaptığımız protokol ile eğitim hayatına, kültürel bir katkı da koymak istedik” dedi. Konuşmaların ardından, Denizli Dershaneler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Hayıt, Sabri Yıldız ile Pekdemir Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Pekdemir protokolü imzaladı.

İmzalanan protokole göre; Denizli Dershaneler Derneği’ne üye 25 dershanenin çalışan ve öğrencileri, kendilerine Beyaz Sahne Sinemaları tarafından verilecek Cineclub kartıyla, Kınıklı Pekdemir Alışveriş Merkezi’ndeki Beyaz Sahne Sinemaları’nda vizyona girecek bütün filmleri 4 TL gibi özel fiyatla izleme imkanı bulacaklar. Protokol, 1 yıl boyunca geçerli olacak. Beyaz Sahne Sinemaları’nın 23 Nisan’a özel bir diğer kampanyası ile de 23 Nisan günü tüm filmleri, dileyen herkese 1 TL’ye izleyebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı