REKLAMI GEÇ

DİN EĞİTİMİNDE TEKNOLOJİ KULLANIMI KONUŞULDU

DİN EĞİTİMİNDE TEKNOLOJİ KULLANIMI KONUŞULDU

PAÜ İlahiyat Fakültesi tarafından “Din Öğretiminde Teknoloji Kullanımı” konulu konferans düzenlendi. Konferansta din öğretiminde teknolojiyi nasıl etkin kullanılabileceğinin açıklaması yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2017 Perşembe, 09:53

Yazılım Geliştirme Uzmanı Buğra Yüksel’in konuşmacı olarak katıldığı “Din Öğretiminde Teknoloji Kullanımı” konulu konferans, İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Konferansta, sosyal medya, yazılım, uzaktan eğitim ve yapay zeka gibi konularda bilgiler verildi.


Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Topaloğlu’nun açılış konuşmasından sonra başlayan konferansta, Buğra Yüksel, ”Amacımız Kur-an’ı Kerim’e hizmet. Günümüzde teknolojinin geldiği boyutu ve kitleler üzerindeki etkisini göz önüne alırsak, din öğretiminde de teknoloji kullanımının önemini daha iyi kavrayabiliriz. Bu amaçla ehl-i sünnet çerçevede, din öğretiminde teknoloji kullanımını nasıl gerçekleştirebiliriz, kitlelere nasıl ve etkin bir şekilde ulaşabiliriz sorusunun cevabını vermeye çalışacağım” dedi.
Konferansta, katılımcılardan gelen soruların cevaplandı. Buğra Yüksel’e çiçek verilmesinin ardından konferans sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı