REKLAMI GEÇ

“Doğal Güzellik Sabunu” ilk üçe girdi

“Doğal Güzellik Sabunu” ilk üçe girdi

Konya’da düzenlenen Fen Bilimleri ve Matematik yarışmasına katılan Honaz Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sedef Öksün’ün “Doğal Güzellik Sabunum” projesi en iyi 3 proje arasına girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 16:54

Millî Eğitim Bakanlığı ve TUBİTAK işbirliği ile uygulanmakta olan “Bu Benim Eserim” ortaokullar arası Fen Bilimleri ve Matematik proje yarışmasının 10. bölge finali Konya’da gerçekleştirildi.

Konya, Denizli, Antalya, Isparta ve Burdur illerinden toplam 684 projenin katıldığı Bölge Finali’ne katılan Honaz Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sedef Öksün, “Doğal Güzellik Sabunum” adlı projesi ile Denizli’yi temsil etti.

Öksün, öğretmeni Duygu Kılnçarslan’ın danışmanlığında hazırladığı “Doğal Güzellik Sabunum” isimli projesi ile Fen Bilimleri dalında en iyi üç proje içerisine girerek Denizli’ye derece ile döndü.

denizli-milli-egitim-proje-yarismasi-ic

Sedef Öksün’ün 2-3 Haziran’da Ankara’da yapılacak olan Türkiye Finali’ne katılmaya hak kazandığını belirten Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, bölge sergisine katılan öğrencilere teşekkür etti. Oğuz, “Ayrıca bu zorlu projelerde onlara destek olan danışman öğretmenlerini de kutluyorum. Türkiye sergisine gidecek olan proje sahibi öğrencimize ve danışman öğretmenine başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı