REKLAMI GEÇ

EDEP programı için kılavuz kitap hazırlandı

EDEP programı için kılavuz kitap hazırlandı

Eğitimde Değerler Eğitimi (EDEP) projesi sürüyor. “Saygı, vatanseverlik, demokrasi, sorumluluk, sabır, adalet, çalışkanlık ve empati” temalarıyla verilen eğitimlerle ilgili “Öğretmen Kılavuz Kitapları” hazırlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2016 Perşembe, 10:05

Kılavuz kitapların dağıtımı Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve davetlilerin katılımlarıyla Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu’ndan başlandı.

Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu’nda düzenlenen programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, eğitim-öğretimin çok geniş kapsamlı olduğunu belirterek, “Yavrularımızın anne-baba ve vatan sevgisi ile yetişmesi açısında değerler eğitimine ihtiyacımız var. Ülkemizin devamı ve parçalanmaması için bayrağın ne kadar önemli olduğunu öğretmemiz ve geçmişteki büyüklerimizi anlatmamız gerekiyor. Öğretmenlerimiz eğitimin en büyük değeridir. Onlar olmadan bizlerin ve öğrencilerimizin başarıya ulaşması imkansızdır. İlimizdeki 15 bin öğretmenimizin her biri diğerinden üstün ve değerli insanlardır. Değerli öğretmenlerimiz derslerinize hazırlıklı giriniz, iddialı ve idealist olunuz. Ülkenin geleceğini sizler şekillendiriyorsunuz. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tam gün eğitime geçiş için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz 2 yıl içerisinde bunu tamamlamaktır” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından protokol tarafından Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu Müdürlüğü tarafından Okul Koridorunda oluşturulan EDEP Sokağı’nın açılışı gerçekleştirildi.

EDEP Sokağı’nda, EDEP logolarının yanı sıra yıl boyunca uygulanacak değer temaları, temalara ait görseller, kasım ayı “Vatanseverlik” teması kapsamında okulda öğrenciler tarafından yapılan etkinlikler sergileniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı