REKLAMI GEÇ

Eğitim İş ailesi büyüyor

Eğitim İş ailesi büyüyor

Eğitim-İş Denizli Şubesi geleneksel hale gelen dayanışma yemeğinde buluştu. 600 eğitimcinin aileleriyle birlikte katıldığı gecede Eğitim-İş’e yeni katılan öğretmenlere rozetleri de takıldı. Denizli Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Gökhan Önem, Eğitim İş üyesi öğretmen eşi Tülay Önem’e rozetini taktı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2014 Pazar, 11:36

Eğitim-İş Denizli Şubesi dayanışma yemeği düzenledi. Kelleci Kardeşler Restoran’daki yemeğe CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Eğitim- İş Genel Sekreteri Mehmet Altıntop, CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’na bağlı sendikaların üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Eğitim-İş Denizli Şubesi yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Yemeğe yoğun katılımın birliğin sembolü olduğunu belirten Eğitim- İş Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay, “Tıklım tıklım olan salonda sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bugün burada yılmadan mücadelesini sürdüren Eğitim-İş üyeleri ve onların dostları var. Bu salonu böyle görmekten dolayı gurur duyuyoruz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Güzel ve aydınlık günler için direnen gündelik çıkarları için çocuklarının geleceklerini satmayacak kadar onurlu olan emeği yaşamın en yüce değeri sayan gelecek nesiller için umut olmak isteyen gerici ve ayrıştırıcı zihniyete karşı direnişin sembolü olan Mustafa Kemallerin yolunda yürüyenler merhaba… Bizler baskılara boyun eğmeyen ve bu uğurda yılmayan emekçileriz. Bizlerin sendikal mücadelesi emeğin kutsallığı ve evrensel sol değerler üzerine kuruludur” dedi.

Eğitim İş Genel Sekreteri Mehmet Altıntop ise, “ İlk olarak kadınlarımıza verilen seçme ve seçilme hakkını kutluyorum. Bir de bugünün madencilerimizin günü olduğunu hatırlatıyorum. Bugün kutlama günü değil aslında yas günü oldu bizler için. AK Parti iktidara geldiği günden bugüne kutlayacağımız günler artık yas günlerimiz oldu. Eğitim- İş ve diğer örgütler olarak bizler bugün bu topluluktan da aldığımız güç ile bu zincirleri kıracağımıza inanıyorum. Daha aydınlık günler için birlik olacağız” dedi.

ANONS

Konuşmaların ardından Eğitim-İş Başkanı Kadem Özbay ve Eğitim İş Genel Sekreteri Mehmet Altıntop, sendikanın yeni üyelerine rozetlerini taktı. Yeni üyeler arasında bulunan Tülay Önem’e ise eşi Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem Eğitim-İş rozetini taktı.

Yorumlar

Abdullah   -  Bağlantı 8 Aralık 2014, 14:41

Tebrikler.Çok güzel bir yemek oldu.Nice yemeklere…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı