REKLAMI GEÇ

Eğitim-İş Denizli Şubesi’nde seçim heyecanı

Eğitim-İş Denizli Şubesi’nde seçim heyecanı

Eğitim-İş Denizli Şubesi’nde seçim heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Kadem Özbay’ın aday olmadığı seçimleri Namık Kemal Aydoğan ve ekibi kazandı. Son anda seçimlere katılan Aytekin Kılınç’ın listesinden yönetimi delen çıkmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2017 Pazartesi, 12:10

Eğitim-İş Denizli Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurul Esnaf Sarayı’nda gerçekleştirildi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurula CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca da katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, yönetimin yaptığı çalışmaların yer aldığı sinevizyon gösterisi izlendi.

ÖZBAY: “ÖNEMLİ OLAN ÖRGÜLÜ MÜCADELE, ÖNEMLİ OLAN EĞİTİM-İŞ”
Genel kurulda üyelere seslenen Başkan Kadem Özbay, Eğitim-İş’te 1 yıl yönetim kurulu üyesi, 5 yıl da başkan olarak hizmet verdiğini belirterek, 6 yıllık sürecin değerlendirmesini yaptı.

Bu süreçte üye sayılarında ciddi artış sağladıklarını belirten Özbay, “Sendika çatısı altındaki mücadelemiz, oldukça yoğun geçti. Yaptığımız çalışmalar, hak arama mücadelemiz ve eylemlerimiz basında sıklıkla yerini aldı. Üyelerimizin ve meslektaşlarımızın hukuksal mücadelelerinde hep yanlarında olduk” dedi.

ÖZBAY: “HERKESİ KUCAKLAYAN POLİTİKA UYGULADIK”
Görev yaptığı süre içinde yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte herkesi kucaklayan bir politika uyguladıklarını dile getiren Kadem Özbay, “Verimli bir 6 yılı geride bıraktık. Seçimlerde kendi isteğimle aday olmadım ve ayrıldım. Ama, önemli olan örgütlü mücadele, önemli olan Eğitim-İş’tir. Bundan sonraki süreçte de yeni yönetimin yanında yer alamaya, mücadeleye katılmaya devam edeceğiz” dedi.

İKİ LİSTE YARIŞTI
Konuşmaların ardından çarşaf liste yöntemiyle seçimlere geçildi. Daha önce adaylığını açıklayan Namık Kemal Aydoğan başkanlığında Zeki Erol, Hasan Şahan, Fikrie Gürhan, Fadime Alpay Gürsoy, Çağdaş İbrahim Ermiş ve Nihal Birinci’den oluşan liste ile son anda seçimlere katılan Aytekin Kılınç başkanlığındaki Ayhan Yorulmaz, Osman Kandemir, Rafet Akça, Yılmaz Selçuk, Münir Anılır ve Hatice Parlak’ın yer aldığı listeler yarıştı.

SEÇİMİN GALİBİ AYDOĞAN VE EKİBİ
205 üyenin oy kullandığı seçimlerde 3 oy geçersiz kabul edildi. Aydoğmuş’un listesinde yer alan yönetim kurulu üyelerinin tamamı, yeni yönetime girmeyi başardı.

Namık Kemal Aydoğan 156, Hasan Şahan 150, Nihal Birinci 138, Çağdaş İbrahim Ermiş 137, Fikriye Gürhan 132, Zeki Erol 130, Fadime Alpay Gürsoy 120 oy alarak Eğitim-İş Denizli Şubesi’nin yeni yönetimini oluşturdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı