REKLAMI GEÇ

Eğitim-İş’ten sert kınama

Eğitim-İş’ten sert kınama

Eğitim-İş Denizli Şubesi Özlük Hukuk Sekreteri Sabri Kasapoğlu, İstanbul’da meydana gelen bombalı terör saldırıları nedeniyle açıklama yaptı. Kasapoğlu, “Kanlı terör eylemini şiddetle ve lanetle kınıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2016 Pazartesi, 12:23

İstanbul Beşiktaş Arena Stadyumu önünde Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında düzenlenen hain saldırıda 33’ü polis 44 vatandaşın şehit olduğunu, 155 kişinin de yaralanması nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirten Kapasoğlu, “Ulusumuzu yasa boğan lanet olası terör eylemini, öğrenebildiğimiz kadarıyla bölücü terör örgütü PKK’nın taşeronu olan TAK üstlenmiş durumdadır. Buradan bir kez daha haykırıyoruz. Ne yaparsanız yapın bu ulusu parçalayamayacaksınız, ne yaparsanız yapın bu ülkeyi bölemeyeceksiniz. Emperyalist ülkelerin besleyip büyüttüğü terör örgütü çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Eğitim-İş olarak bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

AKP Hükümeti’nin yanlış dış politikaları sonucu, ülkenin güneyi ve bütünüyle Ortadoğu’nun terör bataklığı haline dönüştüğünü ifade eden Kasapoğlu, “Açılım siyasetiyle terör örgütü yeniden insanımızın canını yakar duruma gelmiştir. Bu türden terör saldırıları mutlaka bir takım karanlık emellere doğrudan ya da dolaylı bir şekilde hizmet etmektedir. Ülkemizin içine düştüğü şu günlerde bizlere düşen terörün amacına ulaşmasına fırsat vermeyerek birlik ve beraberliğimizi her ne pahasına olursa olsun korumaktır. Henüz yaşanan hain saldırı ile ilgili olarak kamuoyu tatmin edici şekilde bilgilendirilmemiştir. Yetkililerin bir an önce toplumumuzun kafasındaki soru işaretlerini gidererek, saldırının bütün sorumlularının yargı karşısına çıkarılması sağlanmalıdır. Ülkemizi dinsel, etnik her ne adla bölmek, yıkmak isteyen uluslararası emperyalizm ve onun maşaları şunu iyi bilmelidir ki; tarihinde kurtuluş mücadelesini kazanmış olan bu ulus, birlik ve bütünlük içinde kenetlenerek bu lanet teröre gereken cevabı verecektir. Eğitim-İş olarak hükumeti bir an önce daha duyarlı ve daha tutarlı olmaya, gerekli her türlü önlemi almaya davet ediyoruz. Kanlı terör eylemini bir kez daha şiddetle ve lanetle kınıyoruz. Bütün şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Şehit ailelerinin ve ulusumuzun başı sağ olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı