REKLAMI GEÇ

Eğitim İş Öğretmenler Günü’nü kutladı

Eğitim İş Öğretmenler Günü’nü kutladı

Eğitim İş Sendikası Denizli Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düzenlediği etkinlikle kutladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2014 Salı, 10:37

Eğitim İş Denizli Şubesi Üyeleri, Öğretmenler Günü’nü Denizli Barosu Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikle kutladı.

“Biz Aydınlanmanın Cumhuriyet’in öğretmenleriyiz” diyen Eğitim-İş Başkanı Kadem Özbay, “24 Kasım da neymiş! Darbe ürünüymüş, kutlamazlarmış… Kutlamadığınız anmadığınız aslında Mustafa Kemal Atatürk’tür. Biz bunu çok iyi biliyoruz. O nedenle hangi dönemde, ne zaman olursa olsun, biz 24 Kasım 1928’de Başöğretmenlik ünvanını almış ve kendimize başöğretmen olarak kabul ettiğimiz, açtığı yolda gösterdiği hedefte her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söylediğimiz başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bugününü kutlayacağız. Bu uğurda mücadele eden tüm yol arkadaşlarım eğitim emekçilerinin öğretmenler gününü kutlayacağız” dedi.
Eğitim-İş Basın Yayın Sekreteri Peral Kurt da 13 yıldır öğretmenlik yaptığını ve her gün büyük bir heyecanla okuluna gittiğini söyledi. Kurt, “Öğretmenliğin hiçbir maddi ölçüyle ölçülemeyeceğinin bilincindeyim. Her geçen gün daha aydınlık daha dürüst gençler yetiştirmenin farkındayım ve doğru ilkelerle doğru kişiler yetiştireceğimize inanıyorum” dedi.

ANONS

Konuşmaların ardından Eğitim-İş’in yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinlikler ve eylemlerin anlatıldığı slayt gösterimi izlendi. Etkinlikte emekliye ayrılan öğretmenlere de plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı