REKLAMI GEÇ

Eğitim’de 2023 hedefi

Eğitim’de 2023 hedefi

Denizli Millî Eğitim Müdürlüğü, 2023 vizyonu tanıtım çalışmalarını sivil toplum kuruluş (STK) temsilcileri ile yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “STK’larla işbirliği yapmak istiyoruz” dedi.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2014 Perşembe, 12:12

Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde 2023 vizyonu ile ilgili tanıtım toplantılarına devam ediyor.

Son olarak Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, dernek üyelerine eğitimde 2013 vizyonunu tanıtan Oğuz, “Önümüzdeki 9 yılda Denizli’mizde bütün sorunlarını aşmış, eğitimdeki marka değerini yükselerek sürdürmüş bir eğitim ortamı için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda sorumluluk sahibi bütün STK’larla işbirliği yapmak istiyoruz” dedi.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ise Millî Eğitim Müdürlüğünün bu çalışmasının heyecan verici olduğunu ve tüm imkânlarıyla bu projelerin arkasında yer almak istediklerini belirtti.

Ayrıca tanıtım toplantısında İl Millî Eğitim Müdürlüğünün Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile 30-31 Ekim 2014 tarihinde PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği çalıştay hakkında üyelere bilgi verildi.

 Toplantı 2023 Vizyonu için öngörülen projelerin taslak sunumlarının izlenmesiyle sona erdi.

 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı