REKLAMI GEÇ

Eğitimde engelleri aşıyorlar

Eğitimde engelleri aşıyorlar

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, FATİH Projesi kapsamında Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu öğrencilerine kitap okuma, dinleme ve ses kayıt özellikleri bulunan cihaz dağıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2016 Salı, 17:34

Geçtiğimiz yılın son ayında başlanan Daisy Kitap Okuma/dinleme ve ses kayıt cihazlarının dağıtımı sürüyor. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un katılımıyla yapılan Daisy kitap okuma /dinleme ve ses kayıt cihazının töreninde Şube Müdürü Fikret Sarısoy, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 85 adet Daisy kitap okuma /dinleme ve ses kayıt cihazını Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilere dağıtıldı.

denizli-milli-egitim-engeller-asiliyor-1

FATİH Projesi kapsamında görme engelli öğrenciler ile öğretmenlerine bakanlık tarafından gönderilen 85 adet kitap okuma ve dinleme cihazı gönderildiğini belirterek, “EBA portalından özel öğrencilerimiz en iyi şekilde yararlanabilmesi için geliştirilen cihaz özel eğitimde büyük kolaylık getirecek. Öğretmenlerimizin de kullanımına verilen cihaz ile eğitim daha da kolaylaşmış olacak” dedi.

denizli-milli-egitim-engeller-asiliyor-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı