REKLAMI GEÇ

Eğitime destek sürüyor

Eğitime destek sürüyor

Denizli’de hayırseverlerin eğitime olan yatırımı hızla devam ediyor. Beşel Haddecilik ortaklarından Şenay Öztürk, Mehmetçik Mahallesi’nde yaptırılan anaokuluna 275 bin TL katkı koydu.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2010 Cuma, 14:55

Beşel Haddecilik ortaklarından Şenay Öztürk’ün, 275 bin TL katkı koyduğu Mehmetçik Mahallesi’ndeki anaokulu, bundan sonra eğitim-öğretime ‘Denizli Şenay Öztürk Anaokulu’ ismiyle devam edecek.

Konu ile ilgili protokol, dün Vali Yavuz Erkmen’in makamında imzalandı. Valilik Makamında gerçekleşen törene; Hayırsever Şenay Öztürk ve eşi Süleyman Öztürk ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın arifesinde yapılan bu davranışın mutluluk verici olduğunu söyleyerek, milli eğitime verdikleri destekten dolayı Öztürk Ailesi’ne teşekkür etti. Hayırsever Şenay Öztürk de, eşinin ismini taşıyan Muğla’da bir İlköğretim Okulu bulunduğunu ve Denizli’de de eğitime katkı verdikleri için mutluluk duyduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Denizli Şenay Öztürk Anaokulu’nun protokolü, Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever Şenay Öztürk ve eşi Süleyman Öztürk tarafından imzalandı. Denizli Şenay Öztürk Anaokulu, 797 bin 90 TL’ye mal oldu ve 275 bin TL’si hayırsever Şenay Öztürk tarafından karşılandı. 604 metrekare inşaat alanına sahip olan ve Mehmetçik Mahallesi’nde bulunan anaokulu bodrum+zemin+1 kattan oluşmakta ve 6 derslikli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı