REKLAMI GEÇ

Eylemci öğretmenlere soruşturma

Eylemci öğretmenlere soruşturma

Ek ders ücretleri ve bazı özlük haklarının iyileştirilmesi için geçtiğimiz gün eylem yapan Denizli’de görevli 2 bin öğretmen zor durumda.. Bakanlık, Milli Eğitim müdürlüklerinden, eğitim öğretimi aksatan öğretmenler hakkında yasal işlemin yapılmasını istedi..

/ DENİZLİHABER / 29 Nisan 2007 Pazar, 00:00

Ek ders ücretlerinde düzenleme yapılması için 25 Nisan Çarşamba günü Denizli’de yaklaşık 2 bin öğretmenin eylemlere katılması Milli Eğitim Bakanlığını harekete geçirdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından il müdürlüklerine gönderilen uyarıya göre sevk alan öğretmenlerin araştırılacağı açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Necati Birinci tarafından yayımlanantalimat yazısında eğitim ve öğretimi aksatan öğretmenler hakkında yasal işlem yapılması istendi.Birinci’ninİl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderdiği yazıda, “Bazı basın ve yayın organlarından öğretmenlerin 25 Nisan 2007 tarihinde toplu sevk alarak derslere girmemek suretiyle eğitim ve öğretimin aksatılacağı duyumları alınmıştır. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve okul yönetimleri tarafından sevk evrakının sağlık kuruluşlarında işlem görüp görmediğinin titizlikle takip edilmesini, eğitim ve öğretimi aksatanlar hakkında yasal işlem yapılmasını önemle rica ederim.” dendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı