REKLAMI GEÇ

Final Okulları’nda yangın tatbikatı

Final Okulları’nda yangın tatbikatı

Denizli Final Okulları’nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Final’in öğrencileri yangın önlemleri ile yangın anında yapılması gerekenleri öğrendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2017 Cuma, 13:47

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şubesi tarafından Denizli Final Okulları’nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Eğitim Şube Müdürü Veysel Bike’nin kontrolünde gerçekleştirilen eğitimler teorik bilgilendirmeyle başladı.

Teorik bilgilendirmenin ardından yangın alarmları çalıştırıldı, okulun kontrollü olarak boşaltılması sağlandı.

Okulun bahçesinde yangın anında yapılması gerekenler, tahliye ve toplanma kuralları ile davranış modelleri üzerinde duruldu.

Tatbikatın son bölümünde ise çocuklara yangın çeşitleri anlatıldı, söndürme tüpleriyle yangına müdahale etmeleri sağlandı.

Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, tatbikatın ardından bir değerlendirme yaptı.

Öztekin, “Yangına karşı alınması gereken tüm önlemleri almış durumdayız. Ancak bilindiği üzere son zamanlarda üzücü hadiseler cereyan etmekte. Bu üzücü hadiseleri duydukça bizler daha fazla önlem almakla yetinmeyip hem personelimizi hem de çocuklarımızı yangına karşı korunma ve yangına müdahale konusunda eğitmek zorunda olduğumuz kanaatine vardık. Bu tatbikatla teorik bilgilerimizi pratikte de uygulayabilme imkânı bulduk. Çocuklarımız gerek tahliye esnasında gerekse de yangın söndürme esnasında tedirgin olmadı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı