REKLAMI GEÇ

Genç Eğitimciler’den ‘Al Götür, Oku Getir’

Genç Eğitimciler’den ‘Al Götür, Oku Getir’

Pamukkale Üniversitesi Genç Eğitimciler Topluluğu tarafından “Al Götür Oku Getir” isimli kütüphaneyi zenginleştirmek amacıyla fakülte kantini önünde kitap kermesi düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2017 Cuma, 10:15

Eğitim Fakültesi içinde oluşturulan “Al Götür Oku Getir” adlı kütüphaneyi zenginleştirmek amacıyla, PAÜ Genç Eğitimciler Topluluğu tarafından yapılan kermes etkinliğinde, kütüphaneye kitap bağışında bulunanlara, topluluk öğrencileri tarafından hazırlanan lezzetli ikramlar sunuldu.

Düzenlenen kermesin, Genç Eğitimciler Topluluğu’nun ilk faaliyeti olduğunu belirten Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Sibel Duru, “Öğrencilerimizi daha çok okumaya teşvik etmek için bu kermesi düzenledik. Etkinliğe gösterilen yoğun ilgi, etkinliğin amacına ulaştığını gösteriyor, emeği geçen öğrencilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Genç Eğitimciler Topluluğu Başkanı Halime Boz ise, “Genç Eğitimciler Topluluğu olarak kitap kermesi düzenleyerek, hem arkadaşlarımızla sosyal bir faaliyetle kaynaşmak hem de fakültemizde oluşturulan ‘Al Götür Oku Getir’ kütüphanesini zenginleştirmek istedik. Bağış yapılan kitaplar karşılığında, ikram ettiğimiz tüm yiyecekler topluluğumuz üyelerince hazırlandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı