REKLAMI GEÇ

Genç yazarın imrendiren başarısı

Genç yazarın imrendiren başarısı

Hacı Halil Bektaş Ortaokulu öğrencisi 11 yaşındaki İzlem Demir, çok küçük yaşlarda başladığı yazarlık serüveninde kısa sürede büyük mesafe katetti. İlk kitabını Ağustos 2014’de yayınlayan genç yazar, iki yıla tam 4 kitap sığdırmayı başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2016 Perşembe, 09:29

Milli Eğitim Müdürü Mahmut, Oğuz Hacı Halil Bektaş Ortaokulu öğrencisi genç yazar İzlem Demir ve ailesiyle bir araya geldi.

İzlem Demir’in bu genç yaşında 4 eser sahibi bir yazar olduğunu belirten Oğuz, “Hacı Halil Bektaş Ortaokulu öğrencimiz İzlem Demir kızımızı içtenlikle tebrik ediyorum. Eğitimciler olarak geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi daha iyi ortamlarda başarılı kılabilmek için eğitim öğretimi geliştirme mücadelesi veriyoruz. İzlem kızımız bize yazdığı 4 kitabı hediye etti. Böyle bir öğrenci yetiştirdikleri için öğretmenine, anne ve babasına teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ilerleyen süreçte kızımız büyük bir yazar olup, ülkemizin önde gelen şahsiyetlerinden olacaktır. Bu yaşta ortaya çıkardığı güzel eserlerinden dolayı kendisini bir tabletle ödüllendirmek istedim” dedi.

Genç yazar ile sohbet eden Oğuz genç kitaplarını yazarken nelerden esinlendiğini sordu. İzlem Demir düşüncelerini, hayal dünyasını kaleme dökmekten çok hoşlandığını, ayrıca internet üzerinden yazışarak arkadaşlık yaptığı biriyle karşılıklı yaptıkları fikir alış-verişlerini ve onunla bir araya gelememenin verdiği özlemi kaleme aldığını söyledi.

Küçük yaştan itibaren yazmaya başlayan İzlen Demir ilk kitabı Sen ve Ben 1’i Ağustos 2014’te yayınladı. Kasım 2014’de ikinci kitabı Kayıp Kardeşler’i, Ocak 2015’de ise Hastanedeki Canavar adlı eserini yazan Demir, son kitabı Sen ve Ben 2’yi de Ocak 2016’da yayınlayarak önemli bir başarıya imza attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı