REKLAMI GEÇ

Hayırsever işadamından 18 derslikli okul

Hayırsever işadamından 18 derslikli okul

Denizlili hayırsever işadamı Süleyman Yağlıca, tarafından yaptırılan 18 derslikli Havva Süleyman Yağlıca Ortaokulu’nun Temel Atma Töreni Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi. Okul, 3.500.000 TL’ye mal olacak ve hayırsever 1.500.000 TL katkıda bulunacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2017 Salı, 10:21

Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen törene, Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hayırsever işadamı Süleyman Yağlıca, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Vali Karahan, “Denizlide bir çok açılışa katıldık ama ilk defa bir temel atma törenine şahit oluyoruz. Okul konusunda ciddi seviyeleri yakaladık. Türkiye standartlarının oldukça üzerindeyiz. Bundan sonra bize düşen bu güzel amaçlarla yola çıkılan binaların içlerini doldurmak. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki çocuklarımız geleceğimizdir. Süleyman Yağlıca ve Ailesine sizlerin nezlinde teşekkür ediyorum” diyerek, hayırsever işadamı Süleyman Yağlıca’ya plaket verdi.

Tören sonrası Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz Ortaokulunu ziyaret eden Vali Karahan, burada sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı