REKLAMI GEÇ

Hayırsever çiftten eğitime destek

Hayırsever çiftten eğitime destek

Denizlili Hayırseverler tarafından İMECE usulü yaptırılacak olan Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’nun yapımı için bir katkı da emekli öğretmen Gülten Şahin ve eşi Avni Şahin’den geldi. Hayırseverler çift, okulun yapımı için 100 bin lira yardımda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2016 Çarşamba, 18:15

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol törenine Vali Ahmet Altıparmak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve emekli öğretmen Gülten Şahin ile eşi işadamı Avni Şahin katıldı.

Hayırsever işadamı Avni Şahin ve eşi emekli öğretmen Gülten Şahin, kendilerine imkan sağlandığı için teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.

Vali Ahmet Altıparmak ise Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu yapımı için geri sayımın başladığını belirterek, “Okulumuzun yapımı için önümüzdeki günlerde imzaları tamamlayacağız ve yeni bir okulun yapımı için girişimimiz başlayacak. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Eğitim camiamıza, Denizlimize çok ciddi katkısı olacağına inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Denizli’de tamgün eğitime geçişe destek protokolü Vali Ahmet Altıparmak ve hayırseverler Avni Şahin ile eşi Gülten Şahin tarafından imzalandı.

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde yaptırılacak olan okul; 24 derslikli, bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak. Okulun yapımı için her hayırsever 100 bin lira katkıda bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı