REKLAMI GEÇ

Hayırsever çiftten eğitime destek

Hayırsever çiftten eğitime destek

Denizlili Hayırsever Hacı Yılmaz ve Emine Urhan çifti Denizli İmam Hatip Ortaokulu’nun adının ‘Hacı Yılmaz-Emine Urhan İmam Hatip Ortaokulu’ olarak değiştirilmesi karşılığında, bir kısmı nakit bir kısmı da gayrimenkul tapu devri olmak üzere katkı sağlayarak 24 derslikli bir okul yaptıracak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2015 Çarşamba, 15:53

Hayırsever çiftin eğitime yapacakları katkı için protokol töreni düzenlendi. Törene Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Dokuzkavaklar Mahallesi Muhtarı Nihat Urhan, Denizli Eğitim Derneği Başkanı İzzet Özer, Hayırsever Hacı Yılmaz-Emine Urhan çifti ile hayırsever çiftin yakınları katıldı.

denizli-hayirsever-ciftten-24-derslikli-okul-ic

Hayırsever Hacı Yılmaz Urhan, eşinin ve kendi adının birlikte bir eğitim kurumunda yaşaması için ettikleri duaların kabul olduğunu söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise Belediye olarak eğitime ellerinden gelen tüm desteği sağladıklarını, hayırsever Hacı Yılmaz ve Emine Urhan çifti ile tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Gürlesin, ”Pamukkale sınırlarında olan Denizli İmam Hatip Ortaokulu’nun isim hakkını almaları konusundaki eli açıklıklarından dolayı her ikisinden de Allah razı olsun diyorum. Bu vesile ile de burada toplanmışken daha önce bu ve benzeri desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlerimizi anmadan geçemeyeceğim. Denizlimizde ciddi manada eğitime destek var. Biz de Belediye olarak gücümüz nispetinde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Şükrü Kocatepe ise hayırseverlerin milli eğitime katkıda bulunma talepleri üzerine bir protokol imzalamak üzere bir araya geldiklerini belirterek, “Değerli hayırseverimiz nakit ve gayrimenkul olarak derneğe bağışta bulunacak, eğitim derneğimiz de 24 derslikli okulun yapımını üslenerek ihalesini yapıp gerçekleştirecek. Biz buna karşılık olarak yine inşaatı tamamlanmış olan Denizli İmam Hatip Ortaokulunun ismini Hacı Yılmaz ve Emine Urhan İmam Hatip Ortaokulu olarak kendilerine vereceğiz ” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Denizli İmam Hatip Ortaokulu’nun adının ‘Hacı Yılmaz-Emine Urhan İmam Hatip Ortaokulu’ olarak değiştirilmesi karşılığında 24 derslikli yeni bir okulun yapılması için protokol imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı