REKLAMI GEÇ

Hayırsever Ortaokulu için 18. protokol

Hayırsever Ortaokulu için 18. protokol

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu’na işadamı Süleyman Baklan da, 100 bin lira bağışladı. İmce usulü yaptırılacak okula deztek veren 18. Hayırsever olan Baklan’la Vali Şükrü Kocatepe arasında protokol imzalandı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 30 Mart 2015 Pazartesi, 11:31

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu’na hayırsever desteği sürüyor. 3 milyon liraya mal olacak okul için 18. Protokol Denizli Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı.

Törene Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever Süleyman Baklan ve oğlu Mehmet Baklan katıldı.
Hayırseverler Ortaokulu için desteklerin devam ettiğini ifade eden Vali Şükrü Kocatepe, “Ortaokulumuzdaki bir sınıfımıza Süleyman Bey’in ismini vereceğiz” dedi.

Hayırsever Süleyman Baklan da, “ Tüm hayırsever vatandaşlarımızı ve imkanı olanları bu tür hayır işlerine davet ediyorum. Eğitime destek vermek gelecek nesillerimiz için çok önemli. Bağışımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Süleyman Baklan’ın oğlu Mehmet Baklan ise, “Babam böyle bir projeye katıldığı için gurur duyuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever Süleyman Baklan arasında protokol imzalandı. Baklan’a okul inşaatı için 100 bin lira bağışladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı