REKLAMI GEÇ

Hayırsever’den dev bağış

Hayırsever’den dev bağış

PAÜ Rektörü Prof.Dr. Fazıl Necdet Ardıç başkanlığında yürütülen ve yapımı süren hastanenin tamamlanması için başlatılan Yaşa-Yaşat Kampanyasına bağışlar devam ediyor. Hayırsever Hasan Kasapoğlu 1 milyon 250 bin TL bağışta bulunarak şimdiye kadar yapılan en büyük bağışı gerçekleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2010 Cumartesi, 16:59

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof.Dr. Fazıl Necdet Ardıç başkanlığında yürütülen ve yapımı süren hastanenin tamamlanması için başlatılan Yaşa-Yaşat Kampanyasına bağışlar devam ediyor. Bugün hayırsever Hasan Kasapoğlu da 1 milyon 250 bin TL bağışta bulundu. Bölgenin önemli sağlık merkezlerinden biri olan Pamukkale Üniversitesi Sağlık Merkezi’nin bir an önce hizmete girmesi için başlatılan çalışmalara hayırseverler katkılarıyla destek veriyor. Aslı Tekstil Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kasapoğlu, devam eden hastane inşaatı ve PAÜ Konser Salonu için 1 milyon 250 bin TL bağışta bulundu. Rektörlükte yapılan protokol törenine PAÜ Rektörü Prof.Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Sınık, PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Fahir Demirkan, Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fatih Yayla ve Aslı Tekstil Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kasapoğlu katıldı. Bağış kampanyasına hayırseverlerin ilgi gösterdiğini belirten PAÜ Rektörü Prof.Dr. Fazıl Necdet Ardıç, “Başlattığımız kampanya süresince hayırseverlerimizin yoğun desteğini aldık. Beklediğimizin ötesinde bir ilgiyle karşılaştık. Bu anlamda sanayicimiz Hasan Kasapoğlu, hastanemiz Tüp Bebek, Kemik İliği ve Kök Hücre üniteleri ile Kültür Merkezi Konser Salonu’nun tefrişatını üstlendi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Aslı Tekstil Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kasapoğlu da yaptığı bağıştan dolayı mutluluğunu ifade ederek hastanenin Denizli’ye ve bölgeye hayırlı olmasını diledi. Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ve işadamı Hasan Kasapoğlu’nun protokolü imzalamasının ardından törene katılanlar Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ve Konser Salonu’nda incelemelerde bulundu. Yapılan bağışla Kültür Merkezi’ne Hasan Kasapoğlu, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yer alacak Tüp Bebek Ünitesi’ne annesi Hatice Kasapoğlu, Kemik İliği ve Kök Hücre Ünitesi’ne babası Durmuş Kasapoğlu’nun isimleri verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı