REKLAMI GEÇ

Hayırseverler 24. kez buluştu

Hayırseverler 24. kez buluştu

Denizli Görme Engelliler Okulu’nda geleneksel Anneler Günü etkinliğinin 24.’sü gerçekleştirildi. Gönüllülerin bilet satın alarak katıldığı etkinliğin geliri okulun ihtiyaçları için harcanacak.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2014 Pazar, 18:39

Denizli Görme Engelliler Okulu’nda Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine Vali Abdülkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilere okul bahçesinde piknik yemeği verildi. Okula gelir sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe 1200 davetli bilet satın alarak katıldı.

Görme Engelliler Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli, etkinliğe katılıp okula destek olan herkese teşekkür etti.

Vali Abdülkadir Demir de, dernek yetkililerini, oklun ayakta kalması ve görme engelli çocukların iyi koşullarda eğitim almasını sağlamak adına çabalarından dolayı kutladı, davetlilere de teşekkür etti. Demir, “Denizlili hayırseverler, Türkiye’ye örnek gösterilecek özverili çalışmalar yürütüyorlar. Okullar yaptırıyorlar, daha sonra da o okulun eğitiminin kaliteli bir şekilde devam etmesi adına desteklerini sürdürüyorlar. Bu okulda da bu yıl böyle bir etkinliğin 24.’sünün düzenleniyor olması, takdire değer” dedi.
ic

Daha sonra görme engelli öğrencilerle protokol üyeleri, Demir At Motosiklet Kulübü üyelerinin motorlarına binerek, kısa bir gezinti yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı