REKLAMI GEÇ

Hayırseverler Ortaokulu’na 1 tuğla da Konyalıoğlu’ndan

Hayırseverler Ortaokulu’na 1 tuğla da Konyalıoğlu’ndan

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’ndeyaptırılacak 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu için, 24’üncü imzayı Melek-Aslan Konyaloğlu çifti attı. Denizlili hayırseverlerin 100’er bin liralık katkı koyduğu okulun ihalesi mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2015 Perşembe, 12:24

Hayırseverler Ortaokulu için bağış yapanlar arasına Melek-Aslan Konyalıoğlu çifti de katıldı. 100 bin liralık bağış dolayısıyla düzenlenen törene Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever işadamı Aslan Konyalıoğlu ile eşi Melek Konyalıoğlukatıldı.

MAYIS’TA İHALESİ YAPILACAK
Vali Kocatepe, imza töreninde yaptığı konuşmada, Hayırseverler Ortaokulu için son protokolün imzalandığını, eğitim kurumunun ihalesini mayıs ayı içerisinde yapacaklarını, temelinin de haziran ayında atılmasının planlandığını söyledi.

24.PROTOKOL İMZALANDI 
Bağışta bulunanlara teşekkür eden Kocatepe, “100’er bin lira destek sağlayanların isimleri sınıflara verilecek. 24 derslikli okul için 24 protokol imzayı atıyoruz. Konyalıoğlu Ailesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.  Denizli’de yeni derslikler ve okullar için hayırsever işadamlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

“VEFA BORCUMUZU ÖDÜYORUZ”
24.protokolü imzalayan Melek-Aslan Konyalıoğlu çifti de, “Biz bu memlekette doğduk ve burada doyuyoruz. O nedenle doyduğumuz yere vefa borcumuzu ödemek istedik. Bir ihtiyaca cevap verebildik ise ne mutlu bize” diye konuştular.

İŞTE O HAYIRSEVERLER
Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu için bağışlar, 29 Ocak’ta Feridun Basmacı ile imzalanan protokolle başladı. Daha sonra bağış protokolü imzalanan hayırseverlerin isimleri şöyle:
Nevzat Özel, Seyfi Başer, Muhsin Özan, İsmail Hakkı Gerelioğlu, Efraim Duman (2 protokol imzaladı), İsmail İnceoğlu, Hasan Kasapoğlu, Salih Demirkan, İsmail Yılmaz, Mehmet Harktı, Öztürk Taşdan, Şükrü Kemal Aracı-Vefa İbrahim Aracı (3 protokol imzaladılar), Osman Aydınlı, Süleyman Baklan, Mustafa Özpek, Ali Çeştepe, Mehmet-Erkan Köseoğlu, Savaş Tetik, Derya Baltalı, Melik-Aslan Konyalıoğlu.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 30 Nisan 2015, 23:20

Okul değil uzay üssü yaptırıyorsunuz maaşallah.Bu okula verilen desteğin onda biri DENİZLİSPORumuza verilmiş olsaydı bu hallerde olmazdık.DENİZLİSPOR bu şehrin üvey evladı olmuş.Çok yazık.DENİZLİSPORumuzu bu hallere düşürenlere yazıklar olsun…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı