REKLAMI GEÇ

Hayırseverler Ortaokulu’na 1 tuğla da Tetik’den

Hayırseverler Ortaokulu’na 1 tuğla da Tetik’den

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak Hayırseverler Okulu’na bir destek de işadamı Savaş Tetik’ten geldi. Hayırsever işadamı, eşi Semra Tetik adına bir derslik yapılması için 100 bin lira bağışta bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2015 Perşembe, 11:40

Servergazi Mahallesi’nde 3 milyon liraya mal olacak Hayırseverler Ortaokulu’na bağışlar devam ediyor. Bağışçılar arasına işadamı Savaş Tetik de katıldı. “Bir tuğla da bizden” diyerek, 100 bin lira bağışta bulunan hayırsever işadamının eşi Semra Tetik’in ismi, okuldaki bir sınıfa verilecek.

Bağış dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Vali Şükrü Kocatepe, Hayırseverler Ortaokulu için 23. protokolü imzalayacaklarını belirterek, “Hayırseverler Ortaokulumuzun artık son dersliklerine geldik. Bugün Sayın Tetik Ailesi bize bir derslik ile katkıda bulunuyorlar. Bu okulu tamamlayabilmek adına yapılan yardımlar bizim için çok önemliydi” dedi.

İşadamı Savaş Tetik de, hayırseverlerin yardımı ile yapılacak okula katkı vermekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Sayın Valimize ve Milli Eğitim Müdürümüze böylesine güzel ve anlamlı bir hayra vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum. Bu protokol geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi adına önemli olduğu gibi bizim açımızdan, ailemiz açısından da onur verici bir protokol” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, 24 derslikli olarak planlanan eğitim kurumu için 23. protokol imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı