REKLAMI GEÇ

Hayırseverler Ortaokulu’na 300 bin lira katkı

Hayırseverler Ortaokulu’na 300 bin lira katkı

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu’na bir destek de Koruma Klor Alkali Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den geldi. Şirket, eğitim kurumu için 300 bin lira bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 15:02

Bağış için düzenlenen imza töreni valilikte gerçekleştirildi. Törene Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Koruma Klor Alkali Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve Şükrü Kemal Aracı ile şirketin Denizli Fabrika Müdürü Hüseyin Şener katıldı.

Vali Şükrü Kocatepe, törendeki konuşmasında, Hayırseverler Ortaokulu için başlatılan kampanyaya desteğin artarak devam ettiğini belirterek , “Bugün de üç derslik desteği ile Şükrü Kemal Aracı ve Vefa İbrahim Aracı bu kampanyaya katıldılar. Kendileri sanayimize ve ülke ekonomisine çok değerli katkıda bulunan işletmelerin sahipleri. Bugün Hayırseverler Ortaokuluna 300 bin lira katkı ile 3 derslik yaptırmak suretiyle abi kardeş olarak ortak katkıda bulunuyorlar” dedi.

Koruma Klor Alkali Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ise, daha önce de farklı şehirlerde eğitime destek verdiklerini kaydederek, “Firmamıza ait fabrikaların bulunduğu Kocaeli ve Hatay illerinde eğitim, sağlık ve sosyal hizmet anlamında destek ve yardımlarda bulunduk. Denizli’de de ilk olarak eğitim alanında yapımı planlanan okulda üç derslik yapacak şekilde destek veriyoruz. İnşallah bu bir başlangıç, Allah devamını nasip eder ve Denizli’ye de okul yaptırırız” diye konuştu.

Hayırsever Şükrü Kemal Aracı da, eğitime destek vermekten mutlu olduklarını söyleyerek, yapılacak olan okulun hayırlı olmasını diledi.

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu, 3 milyon liraya mal olacak. Okulun yapımı için hayırseverler 100 bin lira katkıda bulunabilecek ve her hayırseverin ismi bir sınıfa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı