REKLAMI GEÇ

Bir tuğla da İnceoğlu’ndan

Bir tuğla da İnceoğlu’ndan

Denizlili hayırseverler tarafından İMECE usulü yaptırılacak olan Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu için hayırsever katkısı sürüyor. İşadamı Ahmet İnceoğlu okulun yapımı için 100 bin lira katkıda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2016 Çarşamba, 16:40

Valilik’te gerçekleşen protokol imza törenine, Vali Ahmet Altıparmak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever işadamı Ahmet İnceoğlu ve yeğeni Cem İnceoğlu katıldı.

Vali Ahmet Altıparmak, Hayırseverler Ortaokulu’na desteğin artarak devam ettiğini belirterek, “Bugün imzalayacağımız protokol ile kıymetli hayırseverimiz Ahmet İnceoğlu katkıda bulunacak. Kendisinin daha önce de 2015 yılında yine benzer bir katkıları olmuş. İnşallah diğer hayırseverlerimize de örnek olur. Bu herkese nasip olmaz. Milli eğitimimiz ve gençlerimiz için hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Denizli eğitimine destek protokolü Vali Ahmet Altıparmak ve hayırsever İşadamı Ahmet İnceoğlu tarafından imzalandı.

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde yaptırılacak olan okul 24 derslikli, bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak. Okulun yapımı için her hayırsever 100 bin lira katkıda bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı