REKLAMI GEÇ

Hayırseverler Ortaokulu’na bir tuğla daha

Hayırseverler Ortaokulu’na bir tuğla daha

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu’na bağışlar sürüyor. Bağış zincirine 100 bin liralık destekle bir halka da işadamı Öztürk Taştan ekledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2016 Çarşamba, 10:56

Zeytinköy Mahallesi’nde yapımı planlanan 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu’na Özata Gıda Soğuk Hava Tesisleri Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nden 100 bin liralık bağış geldi. Bağışın protokolü düzenlenen törenle valilikte imzalandı. İmza törenine Vali Ahmet Altıparmak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve hayırsever Öztürk Taştan katıldı.

Törende konuşan Vali Ahmet Altıparmak, “Bir Tuğla da Bizim Olsun” diyen hayırseverlerin eğitime desteğini beklediklerini, okul maliyetlerinin yüksek olduğunu, bu nedenle hayırseverleri bir araya getirerek yeni eğitim kurumları yapımının planlandığını, Zeytinköy’deki Hayırseverler Ortaokulu’nun da bu kapsamda yapılacağını söyledi.

Tekli eğitime geçiş için yeni dersliklere ihtiyaç duyulduğunu belirten Altıparmak, şu andaki verilere göre 400’ün üzerinde derslik açığı bulunduğunu, Orhan Abalıoğlu’nun yaptıracağı 4 eğitim kurumunun ihaleye çıkarıldığını, bunların tamamlanmasıyla eksikliğin bir ölçüde giderileceğini sözlerine ekledi.

Hayırsever işadamı Öztürk Taştan da, “bir tuğla da biz koymak istedik” diyerek bu kampanyaya katıldıklarını söyledi.

Yorumlar

Veli   -  Bağlantı 9 Kasım 2016, 11:37

Hayırlı olsun. Bu yatırımları biraz da 35 kişilik mevcudu olan ilkokullara istiyoruz..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı