REKLAMI GEÇ

Hayırseverler Ortaokulu’na bir tuğla daha

Hayırseverler Ortaokulu’na bir tuğla daha

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu’na bir tuğla da işadamı Efrayim Duman’dan geldi. Hayırsever işadamı, eğitim kurumu için 100 bin lira bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 15:51

Servergazi Mahallesi’nde yapımı planlanan Hayırseverler Ortaokulu’na hayırseverlerin destekleri devam ediyor. Bağış yapanlar kervanına Efraim Duman da katıldı ve 100 bin liralık bağışın protokolü imzalandı. Valilikteki imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz,işadamı Efraim Duman, oğlu Yurdal Duman ve torunu Ender Duman katıldı.

Törende konuşan Vali Şükrü Kocatepe, Duman Ailesi’nden üç kuşağın bir arada bulunduğunu, dededen toruna Denizli eğitimine sahip çıkmaları ve destek vermelerinin çok anlamlı olduğunu söyledi. Kocatepe, “24 derslikli olarak yapmayı planladığımız Hayırseverler Ortaokulu’na katkıda bulunmak üzere kendileri istekli oldular. Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

Yurdal Duman da, babasının annesine jest yaptığını ve Hayırseverler Ortaokulu’ndaki sınıfa Rahime Duman’ın isminin verileceğini belirterek,“Babam, 65 yıllık hayat arkadaşı olan anneme bir jest yapmak istedi. Onun için buradayız. Jest olarak 14 Şubat tarihi de tam denk geldi. Bu talebimizi kabul ettiği için Sayın Vali’mize ve İl Milli Eğitim Müdürü’müze teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu, 3 milyon liraya mal olacak. Okulun yapımı için hayırseverler 100 bin lira katkıda bulunabilecek ve her hayırseverin ismi bir sınıfa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı