REKLAMI GEÇ

Hayırseverler Ortaokulu’ndan Afrin’e selam

Hayırseverler Ortaokulu’ndan Afrin’e selam

Denizli Hayırseverler Ortaokulu, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de teröristler ile mücadele eden Mehmetçikler için klip hazırladı, selam gönderdi. Organizasyon kapsamında öğrenciler Mehmetçiğe mektup da gönderdi, moral verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2018 Cuma, 10:36

Denizli Hayırseverler Ortaokulu yönetimi ve öğretmenleri, Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında Afrin’de bulunan ve teröristler ile mücadele eden Mehmetçikler için mektup kampanyası düzenledi, ayrıca bir de klip hazırladı.

Okul Müdürü Osman Kovan’ın konuşmasıyla başlayan klipte, Mehmetçiğe mektup ve şiirler seslendirildi.

Klibin başlangıcında Mehmetçiklere seslenen Okul Müdürü Osman Kovan, “Biz öğretmenler olarak inanıyoruz ki, Metehan’dan Alparsaln’a, Alparslan’dan Mustafa Kemal’e ve şimdi de bordo berelilere kadar değişen hiçbir şey yoktur. Sizinle gurur duyuyoruz, gözbebeklerimiz, kınalı kuzularımız” dedi.

Türkçe öğretmeni Ümran Akyol’un mektubu ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Akyol mektubunda, “Sizlere bin selam olsun Seyit Onbaşıların, Demirci Efelerin torunları. Her daim yanınızda olduğumuzu unutmayın. Samandağ’dan Afrin’e kız alırken, bin yıllık medeniyete, kardeşliğe göz dikti bu kara adamlar. Selçuklu’nun kartalı mabedinden, Süleyman Şah Türbesi’nden, efeler Bozdağ’dan indiler Güney’e. İşte bu yüzden bin selam ederiz zeytine, Zeytin Dalı’na, Mehmet’e, Mehmetçiğe” diyerek seslendi.

Okulun sosyal bilgiler öğretmeni Sibel Aygören de, Arif Nihat Asya’nın ‘Bayrak’ şiirini seslendirdi.

Hayırseverler Ortaokulu, yaptıkları bu çalışma ile milyonlarca insanın sesi oldu.

Çalışmanın koordinatörlüğünü yürüten Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sibel Aygören, eğitimde değerler eğitimi projesi kapsamında “vatanseverlik”e vurgu yapmak ve Mehmetçiğe destek olmak için böyle bir proje geliştirildiğini söyledi.

İşte o video:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı