REKLAMI GEÇ

Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’nden Mehmetçiğe gönül desteği

Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’nden Mehmetçiğe gönül desteği

Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel projelerle adından sık söz ettiren Hilmi Özcan Anadolu Lisesi örnek bir çalışmaya daha imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2018 Çarşamba, 11:39

Hilmi Özcan Anadolu Lisesi, öğretmen ve öğrencileri Mehmetçik Vakfı yararına okulda kermes düzenledi. Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencileri tarafından desteklenen kampanya çerçevesinde öğrenciler tarafından okula getirilen gıda maddeleri kermeste satışa çıkarıldı.

“Mehmetçiğe gönül desteği” adlı projede 10-D sınıfı rehber öğretmeni ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Selda Duru’nun gözetiminde yapılan kermesten elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’nın hesabına yatırıldı.

“MEHMETÇİĞİMİZ BİZİM CANIMIZ KANIMIZ”
Hilmi Özcan Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Acun, “Bu anlamlı kampanyaya imza atan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Selda Duru, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Bu ve benzeri çalışmaların ve başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Mehmetçiğimiz bizim canımız kanımız. Bu aziz vatan Mehmetçikle vardır ve kaimdir. Onlara sonsuz minnettarız. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet diliyorum” dedi.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Selda Duru da kampanyanın öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandığını söyledi. Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerin değerlerine bağlı ve milli davalarda duyarlı olduğunu belirten Duru, bu ve benzeri faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı