REKLAMI GEÇ

İmece’ye 4. Bağış Özcan’dan

İmece’ye 4. Bağış Özcan’dan

Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak olan 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu için 4. protokol hayırsever işadamı Muhsin Özcan ile imzalandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2015 Cuma, 12:11

Denizlili Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Hayırsever İşadamı Muhsin Özcan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Servergazi Mahallesi’ne yaptırılacak olan 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu’na 100 bin TL destek veren İşadamı Muhsin Özcan, 2008 yılında imzalanan protokol gereği Göveçlik Mahallesi’nde yaptırılan 24 derslikli Hilmi Özcan Anadolu Lisesi yapımına 825 bin TL, 2011 yılında da İşadamları Endüstri Meslek Lisesi yapımı için de 75 bin TL destek sağlamıştı.

Kendisinin de Endüstri Meslek Lisesi mezunu olduğunu belirten hayırsever işadamı Muhsin Özcan, “Denizli halkının destekleriyle elde ettiğimiz kazancı yine Denizli halkı ile paylaşmak istedik. Bunun için de en güzel yatırımın eğitime yatırım olduğunu biliyoruz. Desteğimiz ile eğitime bir nebze olsun katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Servergazi Mahallesi’nde bodrum +zemin+3 kat+ konferans salonu olarak inşa edilecek olan 24 Derslikli Hayırseverler Ortaokulu 3 milyon TL’ye mal olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı