REKLAMI GEÇ

İMKB Lisesi’nden muhteşem defile

İMKB Lisesi’nden muhteşem defile

Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, Dünya Kadınlar Günü etkinliği çerçevesinde Halk Eğitim Merkezi’nde “Saraydan Günümüze” konulu defile düzenlendi. Öğrenciler kendi hazırladıkları kıyafetleri sundu, defileyi izleyenlerden tam not aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2016 Pazar, 14:45

Defileye Vali Şükrü Kocatepe, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ve eşleri ile Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, öğretmenler, öğrenciler ile davetleler katıldı.

kiz-meslek-defile-icccc

Defile öncesinde kadın olmak konulu oratoryo sunuldu, kadınların savaş sırasında ve sonrasında yaşadıkları sıkıntılar ağıtlar ve türkülerle anlatıldı. Anadolu ve Cumhuriyet kadınlarına da yer verilen oratoryo izleyicileri duygulandırdı.

kiz-meslek-defile-iccc

Oratoryonun ardından “Saraydan günümüze” konulu defile gerçekleştirildi. Öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları birbirinden güzel kıyafetleri yine kendileri sundu, davetlilerden tam not aldı.

kiz-meslek-defile-ic

Etkinliğin sonunda Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, ‘Savaşta Kadın’ konulu fotoğraf sergisi açıldı.

kiz-meslek-defile-icc

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı