REKLAMI GEÇ

İşitme engelli öğrenciler derecelerle döndü

İşitme engelli öğrenciler derecelerle döndü

Konya’da yapılan İşitme Engelliler Okulları Arası Spor Oyunları’na katılan ve derecelerle kente dönen Denizlili öğrenciler, ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 16 Haziran 2010 Çarşamba, 18:12

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi İzcilik Dairesi’nce düzenlenen, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı İşitme Engelliler Okulları Arası Spor Oyunları, Konya’da yapıldı. 10-13 Mayıs tarihleri arasında yapılan yarışmada, Denizli Yeşilköy İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Öğrencileri Atletizm Erkekler Takımı Türkiye 4’üncüsü, yüksek atlamada Rıza Doğan Türkiye birincisi, 800 metre ve 1500 metrede Hüseyin Dündar Türkiye 2’ncisi, Atletizm Bayan Takımı Türkiye 3’üncüsü, yüksek atlamada Ebru Tok Türkiye 2’ncisi, 400 metre ve 800 metrede Şeyma Avcı Türkiye 4’üncüsü, Basketbol Erkek Takımı Türkiye 3’üncüsü, Masa Tenisi Bayan Takımı Türkiye 3’üncüsü olarak birçok madalya ve kupa kazandılar.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, derecelerle Denizli’ye dönen öğrencileri ödüllendirdi. Oğuz, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “İşitme Engelliler İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerini kutluyorum. Böyle güzel spor müsabakalarına öğrencilerinizi hazırlayıp, derece almalarını sağladığınız için, engelli çocuklarımızla öz veri ile çalışarak ve onları diğer öğrencilerden ayrı tutmayarak, hatta daha üst seviyesinde tutarak eğitim verdiğiniz için başta okul müdürünüz olmak üzere, bütün çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Eğitimde bizim için insanların engelli, engelsizi hiç fark etmiyor. Bu çocuklarımızı kendi hayatlarını devam ettirecek şekilde hayata hazırlayabilirsek, işte o zaman eğitimciler olarak görevimizi tam yerine getirmiş olacağız. Bu yapılan spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum, daha iyi dereceler almalarını yürekten temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı