REKLAMI GEÇ

İzciler bağımlılığa karşı yürüdü

İzciler bağımlılığa karşı yürüdü

Denizlili öğrenciler ve izciler, ‘Bağımlılık Ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele’ yürüyüşü gerçekleştirdi. Etkinlikte konuşan Denizli İzcileri Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Derya Özcan, “Amacımız her türlü bağımlılıkla mücadele etmek ve toplumu daha duyarlı olmaya çağırmak” dedi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2017 Çarşamba, 13:09

Denizli İzcileri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nce, ‘Bağımlılık Ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele’ yürüyüşü yapıldı.

İzciler ve öğrenciler yürüyüş öncesi 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya geldi.

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte konuşan Denizli İzcileri Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Derya Özcan, ‘İzci topluma yardımcı ve yararlı olur’ ilkesi ile yola çıktıklarını ve toplumun dikkatini çekmeyi amaçladığını belirtti.

Zararlı madde kullanımının yaygınlaştığını ve her genç için tehdit oluşturduğunu belirten Özcan, “Çocuk ve gençlik, izcilik, halkoyunları, müzik gibi sosyal faaliyetlere yönlendirilmelidir. Ancak bu şekilde çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan ve teknoloji bağımlılığından uzak tutabiliriz. Bu duygularla toplumumuzun zihninde olumlu şeyler oluşturabildiysek, ne mutlu bize ki yapılan etkinlik ve yürüyüşümüz yerine ulaşmıştır” dedi.

Konuşmanın ardından Merkezefendi Nermin Osman Akça Ortaokulu ve Abalığolu Yem Sanayi Ortaokulu öğrencileri, kötü alışkanlıklara dikkat çektikleri drama gösterisi sergiledi.

Pamukkale Kayhan 75. Yıl Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin halkoyunu gösterisi de ilgiyle izlendi.

Gösterileri tamamlayan öğrenciler, kortej sırasına girerek, Büyükşehir Belediyesi’nin önünden Valilik önüne kadar pankart ve dövizlerle yürüyüşlerini gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı