REKLAMI GEÇ

Kabaklıoğlu Ailesi’nden eğitime bir katkı daha

Kabaklıoğlu Ailesi’nden eğitime bir katkı daha

Eğitime daha önce de katkıda bulunan Kabaklıoğlu Ailesi, yardımlarına bir yenisini daha ekledi. Denizli Nedime Kabaklıoğlu Anaokulu protokolü, Hayırsever Serpil Kabaklıoğlu ve Vali Yavuz Erkmen tarafından imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 1 Haziran 2010 Salı, 16:41

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol törenine; Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever Serpil Kabaklıoğlu, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Bayındırlık ve İskan İl Müdür Vekili Mustafa Yılmaz katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Kabaklıoğlu Ailesi’ne yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederek, “Kendilerinin daha önce ilköğretim okuluna katkıları ve İmam Hatip Lisesi Pansiyonu’na katkıları var. Bu hayırseverliklerinin devamı niteliğinde yeni bir hayır yapıyorlar. Eğitime yapılmış olan bu yardım hepimizi sevindirmektedir. Çocuklarımız ve Denizli halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yavuz Erkmen ayrıca, Denizli’de görev yaptığı süre içerisinde hayırseverlerle 26 milyon TL tutarında protokol imzaladıklarını söyleyerek, bu rakamın küçümsenmeyecek bir katkı olduğunu ifade etti. Anaokulu yapılmasının daha fazla önem taşıdığına dikkat çeken Vali Erkmen, Denizli’de anaokulu konusunda açık bulunduğunu ve Anaokulu yapımı konusunda hayırseverlerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Hayırsever Serpil Kabaklıoğlu da, eğitime yaptıkları katkıdan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Denizli Nedime Kabaklıoğlu Anaokulu protokolü, Vali Yavuz Erkmen ve Hayırsever Serpil Kabaklıoğlu tarafından imzalandı. Denizli Nedime Kabaklıoğlu Anaokulu, devlet ve hayırsever işbirliği ile 600 bin TL’ye mal olacak ve 400 bin TL’si hayırsever tarafından karşılanacak. Kayalık Mahallesi’nde yapılacak olan anaokulu, bodrum+ zemin kattan oluşacak ve 4 derslikli olacak.

Kabaklıoğlu Ailesi daha önce Hacı Salih Kabaklıoğlu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu ve Hacı Serpil Kabaklıoğlu İlköğretim Okulu yapımına katkıda bulunmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı