REKLAMI GEÇ

Kar tatili uzadı

Kar tatili uzadı

Kar ve buzlanma eğitime geçit vermiyor. Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin can güvenliğinin sağlanması için Cuma günü için de bazı bölgelerde eğitime ara verildiğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2016 Perşembe, 19:17

Denizli dün başlayan yoğun kar yağışının etkisi altında. Bugün Sarayköy dışındaki tüm ilçelerde eğitime 1 gün ara verilirken, Cuma günü için de tatil bilgileri gelmeye başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Pamukkale ilçesinde taşımalı eğitim kapsamında olan öğrencilerin, yoğun kar ve buzlanma nedeniyle 30 Aralık Cuma günü eğitimlerine ara verildiğini bildirdi.

İKİ İLÇEDE DAHA EĞİTİME ARA VERİLDİ
Devam eden kar yağışı nedeniyle Güney ve Babadağ’da da eğitime 1 gün ara verildi. Bu ilçelerdeki öğrenciler Aralık Cuma günü tatil yapacak.

ÇAMELİ VE SERİNHİSAR’DA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ
Milli Eğitim Müdürlüğü Çameli ve Serinhisar’da da eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.

ACIPAYAM’DA DA KAR TATİLİ
Kar yağışının devam ettiği Acıpayam’da da Cuma günü eğitime ara verildiği açıklandı.

ÇARDAK’TA KISMi TATİL
Çardak’ın Söğüt ve Gemiş Mahallelerinde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda Cuma günü eğitime ara verildi. ayrıca Çardak genelinde taşımalı öğrenciler de Cuma günü eğitimlerine 1 gün ara verecek.

BEKİLLİ VE ÇAL’DA TAŞIMALI ÖĞRENCİLERE TATİL
Bekilli ve Çal’da genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için de 30 Aralık Cuma günü 1 günlük tatil ilan edildi. İlçe merkezindeki öğrenciler ise eğitimlerine devam edecek.  Engelli ve hamile memurlar da 1 gün idari izinli sayılacak.

Yorumlar

hasan   -  Bağlantı 29 Aralık 2016, 23:22

pamukkalede de engelli ve hamile memurlar izinli sayılsın gitmesi risk ve zorluk

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı