REKLAMI GEÇ

Kımıl’dan 500 bin TL bağış

Kımıl’dan 500 bin TL bağış

Pamukkale Üniversitesi’nde Yaşa/Yaşat Bağış Kampanyası’na bu kez de Kımıl Tekstil San. Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kımıl, 500 bin TL bağış yaptı.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2010 Cumartesi, 16:14

Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Binası’nda yapılan imza törenine, Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan, Kımıl Tekstil San. Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kımıl, oğlu Mehmet Kımıl ve damadı Kemal Ergene ile Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Yayla katıldı. Yeni yapılan hastanenin Acil Servis Bölümü’ne adı verilecek hayırsever Yaşar Kımıl, protokolü imzaladı.

Acil Servis, Yaşar Kımıl’dan
Denizli ve çevresinin sağlık alanındaki ihtiyacının önemli bir kısmını giderecek hastaneye bağışların iyi gittiğini ifade eden PAÜ Rektörü Ardıç, hastanenin yapımı için ihtiyaçlarının üçte birini karşıladıklarını söyledi. Ardıç, “Acil Servis Bölümü’ne Yaşar Bey’in ismini vereceğiz. Kendisinin bu bağışından dolayı çok mutluyuz” dedi. Ardıç ayrıca, hastanenin yapımının Ekim ayında biteceğini de belirtti.

Hayırsever İş Adamı Yaşar Kımıl ise, daha önce Denizli’nin Güney İlçesi’ne bir sağlık ocağı, eşi Fatma Kımıl’ın adını taşıyan Güney Çok Programlı Lise, kendi adını taşıyan bir ilköğretim okulu ve buna ek bina yaptığını söyleyerek, “Sağlık çok önemli. Nefesim yettikçe daha yardım edeceğim” diye konuştu. Yaşar Kımıl’ın oğlu Mehmet Kımıl ise, ellerinden gelen yardımı zaman zaman Denizli’ye yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı