REKLAMI GEÇ

Kitaplar okullarda

Kitaplar okullarda

“TEMA Denizli İl Temsilciliği” ve “PAÜ Genç TEMA Kulübü” tarafından başlatılan “Bir Kitap, Bir Fidan, Bir Işık” adlı kitap toplama kampanyası sonuçlandı. Kampanya süresince toplanan 910 kitap kampanya öncesi belirlenen okullara teslim edilmeye başlandı.

/ DENİZLİHABER / 7 Nisan 2007 Cumartesi, 00:00

“Bir Kitap, Bir Fidan, Bir Işık” adlı kitap toplama kampanyası sonuçlandı. Kampanya süresince toplanan 910 kitap kampanya öncesi belirlenen okullara teslim edilmeye başlandı.

İlk olarak Bekilli ilçesi Deşdemir Köyü İlköğretim okuluna ilk parti kitap Perşembe günü genç TEMA üyeleri tarafından teslim edildi. 310 kitap ise Beyağaç ilçesinde yapılan tören ile İlçe kaymakamının nezaretinde Beyağaç Lisesi okul yönetimine teslim edildi. Beyağaç Lisesi konferans salonunda yapılan törende konuşan Kaymakam Ali Arıkan; bu duyarlı ve etkili çalışma için Beyağaç Lisesi’nin seçilmesinden dolayı PAÜ Genç TEMA kulübü üyelerine ve TEMA Denizli Temsilciliğine teşekkür etti. Kaymakam Arıkan, okulun kütüphanesine konarak öğrencilerin kullanımına sunulacak olan kitaplardan düzeyi farklı olanların Beyağaç İl Halk Kütüphanesi’ne verilerek değerlendirileceğini belirtti. Törende PAÜ Genç TEMA Kulübü adına konuşan Kulüp başkanı Taner Şengöz, kampanya ile ilgili bilgi vererek “Kapı kapı dolaşarak da olsa hedeflediğimiz sayıya ulaştık ve sizlere bu kitapları getirdik. Raflarda tozlanmaması dileğimizdir.Bunların okunacağından eminiz çünkü burada o kapasitenin olduğu görülüyor” dedi. TEMA Denizli İl Temsilcisi Zeki Akakça ise yaptığı konuşmada “Bende bu binada yıllar önceokumuştum ve yaklaşık 30 yıl aradan sonra aynı binaya kitaplarla öğrencilerin karşısına çıkmanın duygusallığı içindeyim. Bu okullar seçilirken “Dağ başlarında çoban ateşleri yakacağız,sizde destek verin” diyerek yola çıktık ve bugün karanlığa küfretmek yerine mum yakmanın onurunu yaşıyoruz. İşte bu TEMA inancı ve felsefesinin ürünüdür” dedi. Daha sonra 310 kitap öğrenciler, TEMA Gönüllüsü Üniversiteliler ve Kaymakamın da hazır olduğu ortamda okul yönetimine teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı