REKLAMI GEÇ

Lise öğrencilerinden Mehmetçik’e destek

Lise öğrencilerinden Mehmetçik’e destek

Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’nden, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla mektup gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2018 Salı, 10:56

Nalan Kaynak Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve velileri, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan güvenlik güçlerine destek vermek için kampanya düzenledi.

Okul Müdürü Yusuf Bakıt, askerlere yazılan mektup ve hazırlanan videoyu, bin 250 paket kuru yemişle birlikte Afrin’de mücadele eden askerlere ulaştırılmak üzere kargo ile Reyhanlı Oğulpınar Sınır Karakolu’na gönderdiklerini kaydetti.

Askerlere gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildi:
“Ey Türk’ün şanlı askeri, senin kanın kanım, canın canımdır. Sen ki göklerdeki meleklerin bile hayranlığını kazanmış, Allah davasının kutlu Mehmet’isin. Bu milletin geleceği, Sakarya’nın sırtındaki ağır yük gibi senin omuzlarında yükselecektir. Canınızı ortaya koyarak topraklarımızdan terör örgütünün kökünü kazımak için gösterdiğiniz mücadele çok yücedir. Yüzyıllardan beri, Türk milletinin üzerine oynanan her türlü kahpe oyunu bozmayı başarmış bir milletin, bugün de bu oyunu bozacağına kaniyiz. Milletimiz yediden yetmişe sizlerle birliktedir. Gözünüz arkada kalmasın, gönlünüz buruk olmasın. Bizler bu kutsal mücadelede tüm kalbimizle, dualarımızla yanınızdayız. Bizden yana her şey helal olsun, siz de hakkınızı helal edin.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı