REKLAMI GEÇ

Liselere iki yeni alan açılıyor

Liselere iki yeni alan açılıyor

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, Vali Hasan Karahan başkanlığında toplandı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un Acıpayam’da hasta bakım, Gültepe Mesleti ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de “Adalet” alanı açılması talebi kabul edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2018 Perşembe, 16:19

İşgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak amacıyla düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 3. olağan toplantısını gerçekleştirildi.

Valilikte düzenlenen toplantıya, Vali Hasan Karahan, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Handan Kumaş, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, Kurul üyesi kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde; hasta ve yaşlı hizmetleri alanı ile bu alana ait hasta bakımı ve yaşlı bakımı dalının açılması, Merkezefendi Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde; Anadolu meslek programı türünde “Adalet” alanı açılması teklifinde bulundu. Teklif kurul üyelerince kabul edildi.

İl Müdürü Işık, engelli ve eski hükümlü hibe projeleri hakkında kurul üyelerine bilgi verdi. Ardından projeler kurul üyelerince değerlendirildi. Kurul üyelerince uygun bulunan ve uygun bulunmayan projelerin, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’ne gönderilmesi kararlaştırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı