REKLAMI GEÇ

MEM’de değişen mevzuat tartışıldı

MEM’de değişen mevzuat tartışıldı

Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçe milli eğitim müdürleri ile bir araya geldi, değişen mevzuat ile ilgili bilgiler verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2015 Perşembe, 09:47

Millî Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ve 19 ilçe millî eğitim müdürünün katıldığı toplantıda “Özel Öğretim Kurumları ile ilgili işlemler” ile “Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri” üzerinde duruldu.

Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçe milli eğitim müdürlerine Ankara’da gerçekleştirilen ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın da katıldığı toplantıya ilişkin bilgiler verdi.

Bu toplantıda aldıkları bilgileri paylaşmak için bir araya geldiklerini belirten Oğuz, “Yeni eğitim öğretim yılında özel öğretim kurumları ve işleyişi, 2016 yılı bütçe ve yatırım faaliyetleri, yönetici ve öğretmen atama işlemleri ile hayat boyu öğrenme faaliyetleri konularında sizlere bilgilendirme yapmak istedik” dedi.

Oğuz’un açılış konuşmasının ardından Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu, 6528 Sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği, MEB 2015/23 ile 2015-25 Sayılı Genelgeleri ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün 7131487 sayılı yazıları hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı