REKLAMI GEÇ

MEM’den tercih danışmanlığı

MEM’den tercih danışmanlığı

Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav sonucunun açıklaması ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz 2-13 Temmuz’da ücretsiz ‘Tercih Danışmanlık Masaları’ oluşturacaklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2018 Cuma, 16:05

Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavla öğrenci alan eğitim kurumlarının tercih dönemi başlıyor. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ‘Tercih Danışmanlık Masaları’ oluşturduklarını belirterek, ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti vereceklerini söyledi.

Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav sonucuna göre ortaöğretim kurumlarına tercih yapacak öğrenciler için 19 ilçede 70 okul ve kurumda kurulacak bürolar ile alanında uzman rehber öğretmenler tarafından; 02-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde öğrencilerimize tercih danışmanlığı hizmeti verileceği belirtildi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimiz olan öğrencilerimizin eğitim hayatları sürecinde ortaya koydukları çabanın karşılığını alabilmeleri için tercih sürecinde de onların yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum. Tercih sürecinin öğrencilerimiz ve aileleri adına en hayırlı şekilde gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı